ΠΑΟ – ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: Άλλα δοκίμαζε, αλλιώς του βγήκαν

Αθλητικά

Φυσιολογική η ήττα για τον ΠΑΣ μετά από πολλά απρόοπτα της τελευταίας στιγμής

Πολλές ατυχίες για τον ΠΑΣ από χθες, αφού λόγω γαστρεντερίτιδας έχασε τελευταία στιγμή τους Περέα, Εραμούσπε και Καραχάλιο. Έτσι, η ενδεκάδα που προέκυψε ήταν ανάγκης, με το 4-0 να έρχεται απολύτως φυσιολογικά.

Στο τέλος του αγώνα ο Ηρ. Μεταξάς κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να δημιουργήσει ωραία ατμόσφαιρα στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη και να κλείσει η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όπως ανέφερε αναλυτικά στις δηλώσεις του:

«Δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά δεν τα παρατάμε κιόλας. Αμυντικά το δείξαμε για ένα ημίχρονο, απλά σ’ αυτό το επίπεδο δεν αρκεί για να είσαι ανταγωνιστικός». Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τύχη, με μισή ευκαιρία δεν μπορείς να κερδίσεις ούτε να περιμένεις κάτι. Στο πρώτο γκολ ήμασταν λίγο άτυχοι, εκεί τρελαθήκαμε, ορμήσαμε στον τερματοφύλακα, μας κάνει πολύ εύκολα την ντρίμπλα και βγήκε η αντεπίθεση στην οποία φάγαμε το πρώτο γκολ. Φαινόταν στη διάρκεια ότι μας βγήκε η  κούραση. Μα έλειπαν σήμερα 8 παίκτες και δεν είχαμε τον χρόνο να ξεκουραστούμε ούτε και να δοκιμάσουμε διαφορετικά σχήματα. Χθες στην προπόνηση με άλλο σχήμα ετοίμαζα την ομάδα, άλλο σχήμα είχαμε το πρωί και άλλο το απόγευμα. Ήταν δύσκολα». Για τον τελευταίο αγώνα θα δοκιμάσουμε ό,τι μπορούμε, να τους φρεσκάρουμε, να πάμε σπίτια μας, να πάρουμε δυνάμεις. Όπως είδα σήμερα μία ωραία ατμόσφαιρα εδώ πέρα, έτσι θέλω να είναι στο τελευταίο παιχνίδι σ’ εμάς και να δώσουμε μια τελευταία χαρά στον κόσμο μας».