ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ – Στην Τραπεζίτσα την Κυριακή

Αθλητικά

Στην Τραπεζίτσα, σε υψόμετρο 2.022 μέτρων, θα βρεθεί ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων την Κυριακή 3 Νοεμβρίου και θα πραγματοποιήσει τρεις πορείες.
Η πρώτη θα ακολουθήσει τη διαδρομή: Αγ. Αθανάσιος – Ράχη (Α Κατηγορία), θα διαρκέσει τέσσερις ώρες και αρχηγός θα είναι η Άννα Χάλλα. Η δεύτερη πορεία θα είναι σε: Αγ. Αθανάσιο – Αημηνάδια 1.630μ (Β Κατηγορία), θα διαρκέσει πέντε ώρες και αρχηγοί θα είναι η Όλγα Σίλλη και ο Σωτήριος Μπαρμπούτης. Τέλος, η τρίτη πορεία κινηθεί ως εξής: Αγ. Αθανάσιος – Τραπεζίτσα 2.022μ (Γ Κατηγορία), με διάρκεια επτά ωρών και αρχηγούς τους Μπέτη Τσιώλη και Δημήτριο Γεωργούλη.
Αναχώρηση: 7:00πμ από την έξοδο του πάρκινγκ της κεντρικής πλατείας
Εάν οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενείς, ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται και η διαδρομή θα επανεκτιμηθεί επί τόπου. Εξοπλισμός: ορειβατικά μποτάκια, ζευγάρι μπατόν, ατομικό φαρμακείο, αντιανεμικό-αδιάβροχο, γυαλιά ηλίου. Ρουχισμός κατάλληλος για την εποχή και δεύτερη αλλαγή των ρούχων.
Δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά στα γραφεία του Συλλόγου 7-9 το απόγευμα. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 26510 22138 & 26511 81068