Νίκη για τον Αλέξανδρο Σκορίλα στο Davis Cup

Αθλητικά

Την πρώτη και μοναδική νίκη  για την Εθνική μας σημείωσε ο Αλέξανδρος Σκορίλας στο τουρνουά Davis Cup

Την πρώτη και μοναδική νίκη  για την Εθνική μας σημείωσε ο Αλέξανδρος Σκορίλας στο τουρνουά Davis Cup, που διεξήχθη στη Κρήτη, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, επικρατώντας  του Λιθουανού, Βίλιους Γκαούμπας, με  6-4, 6-4.

Ο Γιαννιώτης αθλητής είχε ένα πολύ καλό αγώνα, με πάθος και ενέργεια στο παιχνίδι του και κατάφερε να ξεσηκώσει τους θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο, παρόλο που Εθνική μας δεν κατάφερε να προκριθεί. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλέξανδρος παραμένει αήττητος  με την  Εθνική μας , έχοντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Σε ομαδικό επίπεδο, η Εθνική Ομάδα Τένις Ανδρών, δεν κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του World Group I, καθώς καθοριστικής σημασίας, ήταν ο τραυματισμός του Στέφανου Τσιτσιπά στο πέλμα, που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί, στερώντας έτσι ένα πολύ δυνατό όπλο της ομάδας. Η Εθνική θα αγωνιστεί και πάλι το 2022, με στόχο την παραμονή της στην κατηγορία 2, με στόχο να διεκδικήσει αμέσως μετά, την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία του World Group I.