«Μισή» η αριστερή πτέρυγα του ΠΑΣ

Αθλητικά

Δεν προσφερόταν για συμπεράσματα το φιλικό (11-0) με τη β’ ομάδα της Ραντόμιακ

Περισσότερο δυνατή και με μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα ήταν σίγουρα η προπόνηση και ένα εσωτερικό διπλό για τους παίκτες του ΠΑΣ την Τετάρτη από το φιλικό με τη β’ ομάδα της Ραντόμιακ, που αποδείχθηκε κατώτερο των περιστάσεων και των όποιων προσδοκιών υπήρχαν για δυνατό τεστ.

Η πολωνική ομάδα με το πρωτάθλημα να έχει ξεκινήσει, αγωνίστηκε με τη δεύτερή της ομάδα, με τη διαφορά δυναμικότητας από τον ΠΑΣ να είναι τεράστια, κάτι που αποτυπώνεται και στο ευρύ 11-0 με το οποίο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι, και τον Θαν. Στάικο να παραδέχεται πως η αναμέτρηση αυτή δεν προσφέρεται για κανένα συμπέρασμα. Αντίθετα, περισσότερο ενδιαφέρον – λογικά πάντα – θα έχει το αυριανό τρίτο και τελευταίο επί πολωνικού εδάφους φιλικό με αντίπαλο την Κρακοβία, όπου ίσως δοθεί η ευκαιρία στον κ. Στάικο να βγάλει περισσότερα συμπεράσματα. Για την ιστορία πάντως τα 11 γκολ του ΠΑΣ στο φιλικό της Τετάρτης πέτυχαν οι Κόντε (2), Παντελάκης, Παμλίδης, Τζίνο, Κύρκος (2), Τζίμας (2), Λεό και Αλ. Λώλης.

Ο ΠΑΣ αγωνίστηκε στο α’ ημίχρονο με την εξής ενδεκάδα:

Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος, Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα, Ροσέρο, Παμλίδης, Κόντε

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Αθανασίου (72” Βρακάς), Πανάγου, Ναούμης, Μπακαδήμας (67′ Λώλης Ν.), Μπροταγκαράι, Μπιλμπάο, Λιάσος, Λώλης, Κύρκος (67′ Φοφανά), Τζίμας (67′ Μπεγκάλα), Λεό

Θέλουμε ενίσχυση, λέει ο Στάικος
Μετά την αναμέτρηση της Τετάρτης σε δηλώσεις του στο super-fm και τον Γ. Γιαννάκη ο προπονητής του ΠΑΣ είπε ότι είναι ικανοποιημένος από τη δουλειά στις προπονήσεις; Στην Πολωνία, όπου δοκιμάζει και διαφορετικούς τακτικούς σχηματισμούς ενόψει της νέας σεζόν. Μίλησε όμως για τη δυνατότητα και την ανάγκη της μεταγραφικής ενίσχυσης, η οποία είναι δεδομένη όπως ανέφερε.

«Θα γίνουν όμως μεταγραφές, πρέπει να γίνουν. Τις επόμενες μέρες θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε κάτι», περιορίστηκε να πει, με τις ελλείψεις πάντως να είναι ευδιάκριτες στην αριστερή πλευρά της ομάδας, τος στα μπακ όσο και στο επιθετικό άκρο.

Η χθεσινή προπόνηση είχε έμφαση στην τακτική και παιχνίδι 11-11. Στα ευχάριστα ότι μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Μπάλαν, που δύσκολα πάντως θα χρησιμοποιηθεί στο αυριανό φιλικό.

Στην Κ19 ο Τάσος Ανθυμιάδης
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοίνωσε την επιστροφή του Τάσου Ανθυμιάδη, ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του υπεύθυνου ανάπτυξης των υποδομών του συλλόγου, ενώ θα είναι παράλληλα και ο νέος προπονητής της Κ19. Ο Τάσος Ανθυμιάδης έχει γεννηθεί τον Απρίλιο του 1986 και βρισκόταν από το 2018 στην Βέροια όπου ξεχώρισε με την δουλειά του στα τμήματα υποδομής ενώ μάλιστα διατέλεσε και υπηρεσιακός προπονητής της πρώτης ομάδας. Ο Τάσος Ανθυμιάδης επιστρέφει στον ΠΑΣ μετά από πέντε χρόνια όταν και είχε διατελέσει με μεγάλη επιτυχία προπονητής της Κ15 από το 2015 έως το 2018.