Μετάλλια για τους τζουντόκα του «Νικηφόρου»

Αθλητικά

Ένα χρυσό, ένα ασημένιο, τρία χάλκινα μετάλλια, τέσσερις πέμπτες θέσεις και τη δεύτερη θέση στο σύνολο του πανελληνίου πρωταθλήματος των Παίδων Β’ κατέκτησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Α.Σ. Νικηφόρου Ανατολής Ιωαννίνων στα πανελλήνια πρωταθλήματα τζούντο που έγιναν σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα αντίστοιχα.
Συγκεκριμένα το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Κύρκος Χρυσοβαλάντης στα 60 κιλά των Παίδων Β, το ασημένιο μετάλλιο κατάκτησε ο Γιαννάκης Γιώργος στα 42 κιλά των Παίδων Β’, τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Κουτρούμπας Βασίλειος στα 30 κιλά των Παίδων Β’, η Ντόντορου Βεατρίκη στην κατηγορία των +57 κιλών των Κορασίδων Α’, και η Αγγέλη Μαρίνα στα 57 κιλά των Νέων Γυναικών, ενώ τις τέταρτες θέσεις κατέκτησαν οι Διαμάντη Μαρία στα 52 κιλά των νέων Γυναικών, ο Ανδρούτσος Κωνσταντίνος στα 55 κιλά των Παίδων Β’ και η Τασιοπούλου Αννίτα στα 57 κιλά των Νεανίδων.
Να σημειωθεί επίσης ότι αθλητής του συλλόγου Ζάραγκας Άρης επίσης κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 73 κιλά των Εφήβων. Ο εν λόγω αθλητής αγωνίζεται με τα χρώματα του Φίλιππου Αμυνταίου λόγω της αγωνιστικής του συμμετοχής στο άθλημα του Σάμπο (ρωσική πάλη) το οποίο δεν αναπτύσσει ο σύλλογός.