«Γερμανός» ο Περέα… παρέα με Μαυροπάνο!

Αθλητικά

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία για τη μεταγραφή του Χουάν Περέα από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στη Στουτγκάρδη

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία για τη μεταγραφή του Χουάν Περέα από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στη Στουτγκάρδη, που αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα και επίσημα από τους δύο συλλόγους. Ο Κολομβιανός επιθετικός του ΠΑΣ θα βρει στη Στουτγκάρδη και έναν πρώην παίκτη του ΠΑΣ, τον Ντίνο Μαυροπάνο που πριν μερικά χρόνια μεταγράφηκε από τον ΠΑΣ στην Άρσεναλ με αντίτιμο 2,1 εκ. ευρώ, ποσό ρεκόρ μέχρι σήμερα για τον σύλλογο, το οποίο όμως καταρρίφθηκε με τη μεταγραφή του Περέα, το κόστος της οποίας θα φτάσει τα 2,5 εκ.

Η Βέρντερ Βρέμης με την οποία ο ΠΑΣ έχει καλές σχέσεις το τελευταίο διάστημα που ενισχύθηκαν με την απόκτηση του Ποζνάνσκι, είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Κολομβιανό επιθετικό του ΠΑΣ, όμως η ομάδα της Στουτγκάρδης κινήθηκε πιο δυναμικά τις τελευταίες ημέρες και τελικά απέσπασε την υπογραφή του παίκτη και φυσικά του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που θα βάλει στο ταμείο του ποσό 2 εκ. ευρώ περίπου καθώς ποσοστό 20% επί της πώλησης του παίκτη είχε διατηρήσει και ο Παναθηναϊκός.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το «ντιλ» δεν έχουν γίνει γνωστές, όπως για το ποσοστό που κρατά ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη από τη Στουτγκάρδη.

Φέρνει παίκτη από το «πάνω ράφι»

Με την οριστικοποίηση της παραχώρησης του Περέα, ολοκληρώθηκαν και οι αποχωρήσεις παικτών από το ρόστερ και θα αρχίσει η μεταγραφική αντεπίθεση. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ήδη ο ΠΑΣ βρίσκεται μια ανάσα από το να ανακοινώσει μία εξαιρετικά σημαντική μεταγραφή ενός παίκτη που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και προορίζεται για την αντικατάσταση του Ντομίνγκεθ. Πρόκειται για Ισπανό με θητεία ετών στη La Liga, όπως άλλωστε ήταν και ο Ντομίνγκεθ πριν από δύο χρόνια, όταν αποκτήθηκε από τον ΠΑΣ.

Από εκεί και ύστερα θα μείνουν τρεις θέσεις τις οποίες ο Θαν. Στάικος έχει ζητήσει να καλυφθούν το συντομότερο και αυτές είναι ενός επιθετικού, που θα πάρει τη θέση του Περέα, ενός δεξιού ακραίου αμυντικού και ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού. Η περίπτωση του Δημ. Σταυρόπουλου δεν προχώρησε τελικά, αφού ο Έλληνας αμυντικός προτίμησε την Πολωνική Βάρτα Πόζναν για να συνεχίσει την καριέρα του. Ακόμη και για τη θέση του κεντρικού αμυντικού πάντως, ο Θαν. Στάικος δεν δείχνει να «καίγεται» ιδιαίτερα σε αυτή τη φάση, αφού στην ομάδα υπάρχουν οι Παντελάκης και Εραμούσπε, που λογικά, θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ομάδας.