ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΛΑΚΗ – Γεμάτο το πρόγραμμα των συναντήσεων

Πολιτική

Με καθημερινές συναντήσεις και συζητήσεις με φορείς και πολίτες, η υποψήφια βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας, κα. Μαρία Τσολάκη, συνεχίζει τον προεκλογικό της αγώνα, ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.
Ιδιαίτερη βαρύτητα έδωσε στα θέματα Δημόσιας Τάξης και ασφάλειας των πολιτών καθώς και της αντιμετώπισης των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί, τόσο στην Ήπειρο, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Αρχικά, η υποψήφια βουλευτής συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών Δημοσθένη Πάκο και Κωνσταντίνο Χύτα, αντίστοιχα, οι οποίοι είναι και στο Προεδρείο του Συλλόγου Ηπειρωτών Αστυνομικών ,με τους οποίους διατηρεί μακροχρόνια επικοινωνία.
Μαζί τους συζήτησε όλα τα θέματα που υπάρχουν και αφορούν την συστηματική υποβάθμιση του ρόλου του αστυνομικού καθώς και τις υλικοτεχνικές ελλείψεις και την ανάγκη εκσυγχρονισμού των μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ στη συνέχεια δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η στήριξή τους στον αγώνα μου, μου δίνει δύναμη. Θα την ανταποδώσω εκπροσωπώντας επάξια τους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, εφόσον με εμπιστευθούν οι πολίτες του νομού Ιωαννίνων και θα βρίσκομαι πάντα δίπλα στους δίκαιους αγώνες των Αστυνομικών, από οποιοδήποτε μετερίζι. Ως κόρη αστυνομικού, το να συμβάλλω στην επίλυση των προβλημάτων που τους απασχολούν και να στηρίξω στην αναβάθμιση του ρόλου τους, είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για όλους».
Το πρωί της Κυριακής, η κα. Τσολάκη συμμετείχε στις εκδηλώσεις της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. για την «Ημέρα τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας».
Η υποψήφια βουλευτής, παρέστη στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου και συνομίλησε με τα μέλη της Ένωσης Αποστράτων.

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη

Το πρωί της Δευτέρας, η κα. Τσολάκη, συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη, στο γραφείο του.
Η κα. Τσολάκη είχε για πολλά έτη μια άριστη συνεργασία με τον κ. Καχριμάνη, από το 2006, όταν και εξελέγη Νομαρχιακή Σύμβουλος Ιωαννίνων με την παράταξή του, ενώ και το 2010 εκλέχθηκε Περιφερειακή Σύμβουλος Ηπείρου, με την παράταξη «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη».
Ο κ. Καχριμάνης ευχήθηκε καλή επιτυχία στην υποψήφια βουλευτή Ιωαννίνων, ενώ με τη σειρά της η κα. Τσολάκη, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Όταν αποφασίσει κάποιος να κατέλθει στο στίβο της πολιτικής, για να προσφέρει στον Τόπο του, οι συμβουλές του κορυφαίου της τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο οποίος είναι μια πολιτική οντότητα με εμπειρία και έργο ετών, είναι αναμφίβολα πολύτιμες! Τον ευχαριστώ για την άριστη και αγαστή συνεργασία που είχα μαζί του ως Αντινομάρχης και ως Περιφερειακή Σύμβουλος. Του εύχομαι εγκάρδια συγχαρητήρια για την επανεκλογή του. Είμαι σίγουρη πως θα έχει μια ακόμη δημιουργική τετραετία, που ο ίδιος άλλωστε ξέρει καλά να χτίζει».

Άνοιξε το Εκλογικό Γραφείο

Σημειώνεται πως το εκλογικό γραφείο της υποψήφιας βουλευτή Ιωαννίνων, Μαρίας Τσολάκη, άνοιξε και λειτουργεί κάθε μέρα από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 11.00 το βράδυ.
Το γραφείο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Μιχαήλ Αγγέλου και Χαριλάου Τρικούπη (Γυάλινο κτίριο – 3ος Όροφος, γραφείο 2). «Σας καλώ όλες και όλους να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις», αναφέρει στο κάλεσμα της προς τους πολίτες η κα. Τσολάκη.