ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ – Η ώρα των θερινών εκπτώσεων

Νέα

Αντίστροφα μετράμε για τις θερινές εκπτώσεις που δίνουν την ευκαιρία στους καταναλωτές να ψωνίσουν τα καλοκαιρινά τους σε χαμηλότερες τιμές.
Πιο συγκεκριμένα οι θερινές εκπτώσεις 2019 θα ξεκινήσουν μία ημέρα μετά τις εθνικές εκλογές, δηλαδή στις 8 Ιουλίου. Όπως έχει γίνει γνωστό, η αυλαία για τις θερινές εκπτώσεις θα πέσει την Παρασκευή στις 31 Αυγούστου.
Οι καταναλωτές θα πρέπει να προσέξουν πριν κάνουν τις αγορές τους την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, ενώ θα πρέπει να γνωρίζουν ότι επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.
Ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, κ. Αλέκος Καζάζης κάλεσε τον κόσμο να κάνει την βόλτα του στην αγορά και να επιλέξει προϊόντα που είναι σε πολύ καλές τιμές εξαιτίας των τακτικών εκπτώσεων. Τα ποσοστά έκπτωσης θα είναι μεγάλα ενώ θα υπάρχουν και σχετικές προσφορές.
Τέλος, αντιτάχτηκε στο άνοιγμα της Κυριακής καθώς όπως είπε, πλην των μεγάλων εμπορικών αλυσίδων, δεν φαίνεται να προσδίδει τίποτα στον εμπορικό κόσμο.
Επίσης ο κ. Καζάζης αναφέρθηκε στην συνολική εικόνα λέγοντας ότι η οικονομική δυσπραγία δεν βοηθά τους καταναλωτές για να κάνουν αγορές, ευχόμενος να πάει καλύτερα η εμπορική κίνηση τις ημέρες των εκπτώσεων που είναι πολλές καθώς θα τελειώσουν μαζί με τη θερινή σεζόν.
ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ