Παρασκευή, 23/03/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα Ολοκληρωμένος σχεδιασμός παρεμβάσεων, για τα επόμενα 2 έτη
Ολοκληρωμένος σχεδιασμός παρεμβάσεων, για τα επόμενα 2 έτη Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2017 09:00

kaxrimanis anel4 8 17

Συνάντηση αντιπροσωπείας της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ, με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου

Έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό παρεμβάσεων για τα επόμενα 2 έτη, παρουσίασε στον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη, αντιπροσωπεία της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ υπό τον πρόεδρό της Ευάγγελο Παλατζίδη, καθώς και τους Σπύρο Ντάνη και Ελπινίκη Μπάρκα, ζητώντας από την Περιφέρεια Ηπείρου τη συνδρομή της επί συγκεκριμένων ζητημάτων που έχουν τεθεί εξ αρχής ψηλά στις προτεραιότητες της Ε.Δ.

Η ανταπόκριση της Περιφέρειας και των υπηρεσιών της είναι ιδιαίτερα σημαντική μέχρι σήμερα στο έργο της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ και ο κ. Καχριμάνης από τη μεριά του είδε θετικά τις προτεινόμενες παρεμβάσεις και για το επόμενο διάστημα.

Οι παρεμβάσεις αφορούν την ασφαλτόστρωση του εξωτερικού χώρου του κολυμβητηρίου και χώρων της Λιμνοπούλας, αντικατάσταση μέρους του στεγάστρου της μεγάλης σκεπαστής του «ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» ώστε να μην υπάρχει τη νέα σεζόν πρόβλημα με το νέο ταρτάν και το νέο χλοοτάπητα (να μην δημιουργείται σκίαση), συνδρομή στο νέο πρόγραμμα που ξεκινά η Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ για πλαστικοποιήσεις και ανακατασκευή του συνόλου των εξωτερικών γηπέδων (μπάσκετ, βόλεϊ, τένις κ.λ.π.), στενή παρακολούθηση του ζητήματος ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου, εξέταση σε συνεργασία και με το Δήμο Ιωαννιτών της υλοποίησης περαιτέρω ενεργειών αναβάθμισης την ποδοσφαιρικής εγκατάστασης στη Λιμνοπούλα καθώς και η δυνατότητα δημιουργίας επιπλέον στεγασμένων χώρων στην εγκατάσταση του Πανηπειρωτικού Σταδίου στην Ανατολή. Η Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ θα συνεχίζει να επιδιώκει στενή συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «Οι χώροι ευθύνης του ΠΕΑΚΙ είναι το οξυγόνο για όλους τους αθλητές και πολίτες του λεκανοπεδίου».

Η Ε.Δ. εξέφρασε τις ευχαριστίες της στο κ. Καχριμάνη και στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου για τη μέχρι σήμερα συνεργασία των δύο φορέων.

 

papastratos300x250