Θετικός ο απολογισμός του 25ου Ηπειρωτικού Rally

Αθλητικά

Το Ηπειρωτικό Rally είναι πλέον θεσμός για την πόλη των Ιωαννίνων και αυτό αποδείχθηκε από την τελετή της πανηγυρικής εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς να θαυμάσει πληρώματα και αυτοκίνητα πριν ριχθούν στην μάχη των χρόνων και του αγώνα.

Πάνω από 5.000 άνθρωποι παρακολούθησαν την τελετή, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους και οι φορείς της πόλης με την βουλευτή Ιωαννίνων Μ. Κεφάλα να δίνει εκκίνηση στον αγώνα σηκώνοντας τη σημαία στο 1ο πλήρωμα και δίνοντας τη μετά για τη συνέχεια στο νεοεκλεγέντα δήμαρχο της πόλης Μωυσή Ελισάφ και τους υπόλοιπους προσκεκλημένους.

Το Ηπειρωτικό Rally δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την βοήθεια της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών αλλά και όλων των χορηγών μικρών και μεγάλων που φρόντισαν να μας δώσουν ότι ζητήσαμε για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τη διοργάνωση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι νικητές του αγώνα ήταν οι Αναπολιοτάκης Γιώργος και Τσιούκας Θανάσης που συμμετείχαν με ένα Ford Fiesta R5 της κατηγορίας C1/R5, 2οι τερμάτισαν οι Τσολακίδης Σωκράτης και Δήμος Χάρης με ένα Skoda Fabia R5 της κατηγορίας C1/R5, ενώ 3οι οι Καμπύλης Παναγιώτης – Σταμέλος Σταύρος με ένα Skoda Fabia S2000 της κατηγορίας C1/S2000.

Νικητές στην κατηγορία F2 οι Κτιστάκης Δημήτρης – Κτιστάκης Εμμανουήλ, ένα από τα πολλά πληρώματα από την Κρήτη που συμμετείχαν στον αγώνα μας, με Peugeot 306 S16 της κατηγορίας C3/E11, 2oι οι Αυγερόπουλος Χρήστος  – Γιαβάσης Στράτος με ένα Peugeot 106 S16 της κατηγορίας C5/A6 και 3οι οι τοπικοί Παπαδιώτης Δημήτρης – Οικονόμου Γιάννης με ένα Renault Clio 16s Williams της κατηγορίας C3/E11.

1o πλήρωμα από τα Ιωάννινα τερμάτισε ο Παπαχρήστος Κωνσταντίνος – Λάππας Χρήστος με ένα Mitsubishi Lancer Evo IX της κατηγορίας C2/N4, 2o τοπικό πλήρωμα οι Αντωμίου Αντώνης – Πετρόπουλος Νίκος, επίσης με ένα Mitsubishi Lancer Evo IX της κατηγορίας C2/R4 και 3οι Παπαδιώτης Δημήτρης – Οικονόμου Γιάννης με ένα Renault Clio 16s Williams.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τα 43 πληρώματα που πήραν εκκίνηση στον αγώνα μας για την συμμετοχή τους, τους θεατές που βρέθηκαν στην εκκίνηση αλλά και στο βουνό για να παρακολουθήσουν τον αγώνα αλλά και τους εθελοντές και ανθρώπους της οργάνωσης που φρόντισαν τις λεπτομέρειες για να μπορέσει να γίνει το 25ο Ηπειρωτικό Rally. Εμείς αυτό που υποσχόμαστε είναι ότι οι ετοιμασίες για το 26ο Ηπειρωτικό Rally έχουν ήδη ξεκινήσει και δίνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου», καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΛΕΤΑ.