ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 2 – Κοντά στη λύση για τα τηλεοπτικά

Αθλητικά

Με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν καθώς ο καιρός περνάει και το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα 2 να βρίσκεται στον «πάγο», φαίνεται πως η ΕΡΤ και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος πλησιάζουν σε συμφωνία.

Αύριο Πέμπτη το ΔΣ της Σούπερ Λίγκα 2 θα συνεδριάσει ξανά για να συζητήσει τις προσφορές που κατατέθηκαν από εταιρείες για την παραγωγή των αγώνων ενώ ενδέχεται η ΕΡΤ να κάνει βήμα πίσω και να αναλάβει η ίδια την παραγωγή, διατηρώντας την οικονομική πρόταση που έχει καταθέσει στις ΠΑΕ.

Αν πάντως βρεθεί λύση, τότε η επανέναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει στην καλύτερη περίπτωση την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, όχι όμως από τη 2η αγωνιστική, αλλά από την αγωνιστική ημέρα, που θα γινόταν αυτές τις ημέρες με βάση το αρχικό πρόγραμμα.

Αν αυτό επιβεβαιωθεί στην πράξη, ο ΠΑΣ θα φιλοξενήσει για την 5η αγωνιστική τον Απόλλωνα Πόντου ενώ τα παιχνίδια της 2ης με τον Λεβαδειακό εκτός, της 3ης με τον Εργοτέλη εντός και της 4ης με τα Χανιά εκτός έδρας, θα γίνουν σε εμβόλιμες αγωνιστικές.

 

Στο ψάξιμο για νέο φιλικό

Με βάση τις παραπάνω εξελίξεις που αναμένεται να επιβεβαιωθούν και τυπικά, οι Γιαννιώτες αναζητούν νέο αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι το Σαββατοκύριακο, αν και κάτι τέτοιο θεωρείται αρκετά δύσκολο, λόγω των λιγοστών εναλλακτικών επιλογών. Κασσιώπη και Παναχαϊκή φιλοξενήθηκαν στα Γιάννενα το Σαββατοκύριακο, η Σούπερ Λίγκα ξεκινά και πάλι το Σαββατοκύριακο, αγωνιστική δραστηριότητα υπάρχει στη Football League, επομένως τα περιθώρια εξεύρεσης ομάδας είναι εξαιρετικά περιορισμένα.

Οι παίκτες του ΠΑΣ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις μετά το ρεπό που είχαν από τον Γιαννίκη τη Δευτέρα, ενώ την Τρίτη ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα δικής τους επιλογής.